Renovating from the Ground Up

The Challenge

The original home was too small for the family, needing space for their 4 teenagers and inlaws. In addition, the family wanted a more open and airy living area where they could gather casually together and entertain friends and family.

The Solution

In order to give the homeowners a more functional and open-concept space, we removed existing walls between the kitchen, family and dining room. This provided ample natural light and open sight-lines ideal for their large family. We also designed five bedrooms and relocated the master bedroom to the second floor, which allowed for a private main floor in-law suite. Finishing the under-utilized basement and building a mudroom added more functionality to their home.

Let’s Chat

We look forward to talking with you about your project, explaining our process and the Amsted Advantage, and answering any questions you might have.