It’s Always Sunny

The Challenge

For this project, the busy homeowners wanted a more open-concept space with better flow and functionality. The clients love to cook and wanted a chef's kitchen where they could whip up their favourite recipes.

The Solution

By removing a wall between the kitchen and sunroom, we were able to brighten the entire space. The result is an airy, open kitchen featuring a gorgeous island and built-in appliances. We also transformed the once dark and outdated sunroom into a modern and sophisticated space that allows the backyard views to take centre stage. Opening up the staircase and adding glass railings continued the contemporary, open-concept theme.

Let’s Chat

We look forward to talking with you about your project, explaining our process and the Amsted Advantage, and answering any questions you might have.