Reconfigured Living

The Challenge

The homeowners wanted an updated look that respected the vintage character of their home. They also wanted to improve insulation, and add a second-floor addition for a new master bedroom.

The Solution

We designed a hybrid open-concept floor plan to modernize the space while maintaining a sense of privacy. We enlarged the dining area by moving it to the front of the house and created a more integrated living space. One of the most impressive features of this space is the new "tree house" master bedroom, which is a second floor addition that sits on two posts. The clients now have a sense of adventure within their home.

Let’s Chat

We look forward to talking with you about your project, explaining our process and the Amsted Advantage, and answering any questions you might have.